Services

Værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen

Vi stræber efter at tilbyde Danmarks mest omfattende sortiment inden for værktøj, sikkerhedsudstyr og forbrugsvarer til entreprenører, anlægsgartnere og brolæggere. Vores sortiment omfatter i øjeblikket omkring 8.000 varenumre, inden for bl.a. specialværktøj, håndværktøj, større maskiner, dykpumper og maskintilbehør, hvoraf 4.000 er lagerførte. Med vores brede udvalg sikrer vi at vi kan imødekomme selv de mest unikke behov i vores kunders projekter.

Udover at tilbyde et bredt sortiment, lægger vi også stor vægt på at opbygge langvarige relationer og sikre, at vores kunder altid er godt rustet til deres opgaver. Vi forstår vigtigheden af at være en pålidelig partner i vores kunders succes. Når du vælger 3Aktive, får du derfor ikke blot en leverandør, men en dedikeret samarbejdspartner, der er engageret i din succes på byggepladsen. Med vores ekspertise og engagement står vi klar til at støtte dig gennem hvert skridt af dit projekt.

Fokusområder og ekspertise

Reparation & Service

Vi sørger for professionel service og reparation af maskiner og måleinstrumenter, som er købt hos os. Vores mål er at sikre, at du altid kan regne med os til at levere ikke kun produkter af høj kvalitet, men også den pålidelige service og support, du har brug for, for at opnå succes i dit arbejde.

Rådgivning

Vi stræber efter at give dig ærlig, kompetent og pålidelig rådgivning. Vores ekspertise indenfor branchen, gør os i stand til at forstå dine unikke behov og sikre, at vi kan matche dem med de helt rigtige produkter og løsninger.

Levering

Vi har skabt branchens mest fleksible og transparente leveringsmuligheder. Dette inkluderer muligheden for levering med vores egne konsulenter, som sikrer en personlig og pålidelig service direkte på byggepladsen.

Butikker

Vores fire butikker er strategisk placeret rundt om i Danmark for at kunne imødekomme dine behov inden for værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen, uanset hvor i landet du befinder dig. Vores dedikerede hold af eksperter i Kolding, Odense, Aarhus og Brøndby står altid klar til at betjene dig med deres ekspertise og rådgivning.

Hvem er vores kunder?

Hos 3Aktive er vi opmærksomme på vores kunders udfordringer og behov i deres daglige arbejde, som vi har mange års erfaring med. Derfor tilbyder vi hos 3Aktive skræddersyede løsninger og et omfattende udvalg af produkter, der passer præcis til de krav, vores kunder har i deres respektive brancher. Vores dygtige og erfarne team er klar til at yde professionel rådgivning, hvilket sikrer, at vores kunder altid er godt forberedte til deres opgaver.

Entreprenører

Anlægsgartnere & Brolæggere

Kloakmestre, Murer, B2G & Udlejningsbranchen

En del af Carl Ras

3Aktive er stolte af at være en del af Carl Ras-familien, de danske håndværkeres foretrukne værktøjsgrossist. Som en del af familien har vi adgang til et bredt udvalg af produkter og ressourcer, der giver os mulighed for bedre at betjene vores kunder. Carl Ras har siden 1932 haft en lang historie med at levere pålidelige værktøjer og udstyr til branchen, og vi er glade for at kunne bygge videre på grundlægger Carl Rasmussens arv, som en del af organisationen. Ønsker du at vide mere om Carl Ras og deres historie, kan du besøge deres hjemmeside og opdage, hvorfor de er en af branchens førende navne.

E-handel på carl-ras.dk

For vores kunder er der mange fordele ved, at vi er en del af Carl Ras-familien. Som kunde hos os har du adgang til én fælles konto og app, kaldet ”Mit Carl Ras”. Med denne konto kan du oprette forskellige projekter, se overblik over alle posteringer på kontoen, se ordreoversigt, skabe favoritlister, bygge dit eget katalog, holde styr på prisaftaler og meget mere. Alt i alt betyder vores tilknytning til Carl Ras, at du som kunde får adgang til en bred vifte af fordele og muligheder, samt en mere sømløs købsoplevelse, der kan hjælpe med at optimere dine arbejdsprocesser og styrke din forretning.

Vi arbejder på at lancere vores egen webshop for at gøre det endnu nemmere for vores kunder at få adgang til vores sortiment. Indtil vores webshop er klar til brug, kan vores kunder trygt handle vores produkter gennem Carl Ras. Besøg carl-ras.dk for at udforske vores sortiment.