Services

Din leverandør af værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen.

Vi stræber efter at tilbyde Danmarks mest omfattende sortiment inden for værktøj, sikkerhedsudstyr og forbrugsvarer til entreprenører, anlægsgartnere og brolæggere. Vores sortiment omfatter i øjeblikket omkring 8.000 varenumre, inden for bl.a. specialværktøj, håndværktøj, større maskiner, dykpumper og maskintilbehør, hvoraf 4.000 er lagerførte. Med vores brede udvalg sikrer vi at vi kan imødekomme selv de mest unikke behov i vores kunders projekter.

Udover at tilbyde et bredt sortiment, lægger vi også stor vægt på at opbygge langvarige relationer og sikre, at vores kunder altid er godt rustet til deres opgaver. Vi forstår vigtigheden af at være en pålidelig partner i vores kunders succes. Når du vælger 3Aktive, får du derfor ikke blot en leverandør, men en dedikeret samarbejdspartner, der er engageret i din succes på byggepladsen. 

Reparation & Service

Vi sørger for professionel service og reparation af maskiner og måleinstrumenter, som er købt hos os. Vores mål er at sikre, at du altid kan regne med os til at levere ikke kun produkter af høj kvalitet, men også den pålidelige service og support, du har brug for, for at opnå succes i dit arbejde.

Rådgivning

Vi stræber efter at give dig ærlig, kompetent og pålidelig rådgivning. Vores ekspertise indenfor branchen, gør os i stand til at forstå dine unikke behov og sikre, at vi kan matche dem med de helt rigtige produkter og løsninger.

Levering

Vi har skabt branchens mest fleksible og transparente leveringsmuligheder. Dette inkluderer muligheden for levering med vores egne konsulenter, som sikrer en personlig og pålidelig service direkte på byggepladsen.

Butikker

Vores fire butikker er strategisk placeret rundt om i Danmark for at kunne imødekomme dine behov inden for værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen, uanset hvor i landet du befinder dig. Vores dedikerede hold af eksperter i Kolding, Odense, Aarhus og Brøndby står altid klar til at betjene dig med deres ekspertise og rådgivning.

Hvem er vores kunder?

Hos 3Aktive forstår vi vores kunders udfordringer og behov i deres daglige arbejde, baseret på mange års erfaring. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger og et omfattende udvalg af produkter, der præcist opfylder kravene i deres respektive brancher. Vores dygtige og erfarne specialister står klar til at yde professionel rådgivning, så vores kunder altid er godt forberedte til deres opgaver.

Vi dedikerede til at skabe værdi for vores kunder ved at levere produkter og service i verdensklasse. Vi stræber efter at være den foretrukne partner for professionelle i alle brancher, der kræver pålidelige og effektive løsninger til deres daglige udfordringer.

En del af noget større.
En del af Carl Ras Gruppen.

3Aktive er stolte af at være en del af Carl Ras Gruppen, en af de danske håndværkeres foretrukne værktøjsgrossister. Siden vores fusion med Carl Ras A/S i 2019 har vi opnået styrkede ressourcer og muligheder. Vores kunder nyder nu godt af en fælles konto på tværs af alle kanaler, hvilket gør det nemt at handle hos både 3Aktive og Carl Ras. Vi kan også tilbyde større volumen, hvilket giver fordelagtige priser, forbedret leveringssikkerhed samt et bredere og dybere sortiment.

Carl Ras har siden 1932 haft en lang og succesfuld historie med at levere pålidelige værktøjer og udstyr til bygge- og anlægsbranchen. Vi er glade for at bygge videre på grundlægger Carl Rasmussens arv og værdier, da Carl Ras’ faglige og menneskelige byggesten matcher vores eget fundament. 

Mit Carl Ras. Gør det nemt at handle online.

For vores kunder er der flere fordele ved, at vi er en del af Carl Ras Gruppen. Som kunde hos 3Aktive (og Carl Ras) får du fordele ved at handle med os online, uanset om det er fra computer, tablet eller smartphone. Ved at oprette et web-login, får du adgang til Mit Carl Ras, som er specialudviklet til at hjælpe vores kunder i en travl hverdag, for at gøre det nemt for dig at arbejde effektivt og hurtigt. 

Med Mit Carl Ras kan du oprette forskellige projekter, se overblik over alle posteringer på kontoen, se ordreoversigt, skabe favoritlister, bygge dit eget katalog, holde styr på prisaftaler og meget mere. Alt i alt betyder vores tilknytning til Carl Ras, at du som kunde får adgang til en bred vifte af fordele og muligheder, samt en mere sømløs købsoplevelse, der kan hjælpe med at optimere dine arbejdsprocesser og styrke din forretning.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet, er du velkommen til at kontakte os.